Jeg tilbyder

Hos Boel Kost og Træning vil jeg gøre, hvad jeg kan for at hjælpe dig med at ændre din livsstil, hvis du ønsker at få det bedre og få mere overskud i hverdagen. Mit firmanavn er simpelt, hvilket afspejler den kostvejledning og træning, jeg tilbyder – den er lige ud ad landevejen!

 

Måske vil du gerne

• tabe dig

• komme i bedre form

• blive stærkere

• spise sundere

• få mere energi

• gøre noget godt for dig selv

– eller det hele på én gang?!

 

Jeg står klar til at hjælpe med lige netop dine udfordringer. Jeg tror ikke på skrappe kure, ligesom du heller ikke vil opleve kalorietælling og mystiske madvarer i mine forløb, men derimod får du råd om og hjælp til en sund hverdag og en varig livsstilsændring.

 

Hos mig er DU i centrum og vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Ud over træning og kostvejledning kan vi også tale om, hvad der kunne ligge til grund for de vaner, du ønsker at ændre. Du vil opleve et individuelt forløb med fuld fokus på DIG, gensidig tillid, fleksibilitet og diskretion.

I forhold til at ændre vaner er det min erfaring, at det gøres lettere, hvis du har en, der ”holder dig i hånden”, indtil de nye vaner har sat sig fast. Det gør jeg gerne og jeg er med dig hele vejen; ved opfølgende samtaler, under træning og når du har brug for et råd i form af hotline via sms/Messenger! Det siges, at vi kan lære en ny vane på 3 uger, men at det tager 3 måneder, før den er helt implementeret! Derfor er mine forløb som udgangspunkt på 12 uger, men kan selvfølgelig ændres og aftales altid individuelt.

Læs mere om mine pakkeforløb under ”Priser og Pakker".

 

Tøv ikke med at ringe eller skrive til mig ved spørgsmål og/eller for at lave en aftale på 30262054/gitte@bmellergaard.dk!

 

 

Boel Kost og Træning · Boelmøllevej 25 · 9900 Frederikshavn · Tlf. 30 26 20 54 · gitte@bmellergaard.dk · CVR. 28016565