Om mig

Mit navn er Gitte Broholm Mellergaard og jeg er født i januar 1980.

 

Jeg bor på landet sammen med min mand, som er landmand, og vores tre dejlige drenge. Jeg er uddannet lægesekretær, hvilket jeg arbejdede som i 15 år på sygehuset i Frederikshavn. I 2015 valgte jeg at opsige min stilling og blive medhjælpende ægtefælle på vores landbrug, hvilket jeg stadig er. I samme periode har jeg dog fortsat arbejdet som freelance lægesekretær, hvilket har fungeret godt for os. Derudover har jeg brugt, og gør stadig, en del tid på frivilligt arbejde i vores lokalområde.

 

Beslutningen om at gå ud ad en ny vej blev primært taget på baggrund af en sygemelding i 2013, hvor jeg var syg af stress. I det lange efterforløb heraf fik jeg bl.a. øjnene op for, hvor vigtige faktorer som kost, motion, søvn, stress samt dårlige vaner og tankemønstre er i forhold til vores velbefindende. Jeg læser alt, hvad jeg falder over, om netop de emner både i relation til vores fysiske og mentale tilstand. Det er utroligt spændende!

 

I foråret 2019 tog jeg en uddannelse som kostvejleder og sundhedscoach og senere samme år blev jeg færdig som fitnessinstruktør. Corona satte desværre en stopper for mine planer om at blive selvstændig, men nu skal det være!

 

Jeg er topmotiveret for at hjælpe DIG med at nå dit mål – se mere herom under ”Jeg tilbyder”.

 

 

 

 

Boel Kost og Træning · Boelmøllevej 25 · 9900 Frederikshavn · Tlf. 30 26 20 54 · gitte@bmellergaard.dk · CVR. 28016565